Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKurczaka przyrządzamy na różne sposoby - pieczemy w piekarniku, smażymy na patelni lub gotujemy z niego rosół.
Należy jednak pamiętać, że smak potrawy to nie tylko dobrej jakości główny składnik - czyli w tym wypadku mięso, ale również odpowiednio dobrane przyprawy oraz dodatki. Jednym z idealnych dodatków do mięs jest konfitura z czerwonej cebuli. Jest prosta w przygotowaniu, niedroga, a jej smak różni się w zależności od cebuli, której użyjemy.
Konfiturę z cebuli można podawać jako dodatek do pieczywa, wszelkiego rodzaju mięs, również tych z grilla, a także do serów np. typu brie. Próbowaliście już tej konfitury?
Przepis dostępny jest TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej