Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejMichel Moran przygotował tym razem danie z naprawdę dużej ryby! Łosoś z sosem i ratatouille to potrawa dla prawdziwych smakoszy!
Mimo wielu składników proces przygotowania nie jest wcale bardzo skomplikowany. To danie atrakcyjne również ze względów estetycznych, różowe mięso łososia w połączeniu z białym sosem i ratatouille o jesiennych barwach wspaniale prezentuje się na talerzu. Spróbujcie przyrządzić je sami. Smacznego!
Przepis znajduje się TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej