Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW Polsce kuchnia włoska cieszy się niesłabnącą popularnością. A kuchnia włoska to oczywiście makarony! Dzisiaj Michel Moran przyrządza makaron w wegetariańskiej odsłonie. Brokuły, pomidory, cebula i cukinia. To wszystko w połączeniu z aromatycznymi ziołami tworzy wyjątkową i przepyszną kompozycję.
Makaron to jedzenie, które istnieje w kuchnie niemal od zawsze. I to w zasadzie dosłownie, bo najstarszy znaleziony makaron pochodzi z chińskiej wioski z okresu neolitu. Jego rodzaje można by wymieniać długo. Michel Moran przygotowuje swoją potrawę na bazie tego w kształcie rurek, powszechnie znanego jako penne. Dzisiaj dowiemy się, na co szczególnie powinno się zwracać uwagę: jak przygotowuje się warzywa do makaronu, a jak absolutnie nie. Mistrz kuchni daje także bardzo praktyczne wskazówki: w jaki sposób odcedzać makaron i kiedy doprawiać warzywa rozmarynem. Zapraszamy na przepyszny makaron wegetariański z ziołami już dzisiaj o 20:10 w telewizji TVN!
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej