Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejSeler naciowy, brokuły, szalotka i zielony groszek – to składniki pysznego i aromatycznego kremu z zielonych warzyw. Taka zupa nie tylko świetnie smakuje, ale także pięknie się prezentuje!
Robi się już coraz chłodniej, dlatego częściej mamy ochotę na ciepłe zupy. Kremy to świetna propozycja dla wszystkich ceniących wyjątkowy smak i apetyczną, gęstą konsystencję. Michel Moran pokazuje, że przygotowanie kremu warzywnego wcale nie musi być trudne. Polecamy!
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej