Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPasternak to warzywo bardzo podobne do pietruszki, ale jednak inne. Ma nieco łagodniejszy smak, a przy okazji – jest trochę słodszy. Z tego względu świetnie nadaje się na różnego rodzaju kremy.
To właśnie wykorzystał Michel Moran i przyrządził przepyszny krem pasternakowy. Co do niego dodał? Jak to ma w zwyczaju, nie wybrał całkiem standardowego rozwiązania. Do zupy wrzucił podsmażone na maśle jabłka z przyprawą curry. Aromatu całości dodały oczywiście inne przyprawy: kminek, ziele angielskie, pieprz biały i sól morska. Przygotowanie nie jest wcale trudne czy skomplikowane, a efekt – znakomity. Przekonajcie się, jak mistrz dobiera składniki, by potem połączyć je w doskonałą kompozycję. Michel Moran odkrywa tajniki swojej kuchni, a przy okazji w lekki i zabawny sposób zachęca nas do gotowania!
Przepis znajdziesz TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej