Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejChociaż jagnięcina nie gości często na naszych stołach, to warto ją wprowadzić do stałego jadłospisu.
To jedno z najzdrowszych mięs dostępnych na rynku - bogate w białko oraz witaminy z grupy B. Jagnięcina jest wyjątkowo krucha i delikatna w smaku, dlatego tak wielu z nas zachwyca się nią na talerzu. Jeśli zastanawiacie się, jak idealnie przyrządzić jagnięcinę, to Michel Moran ma dla Was smaczną podpowiedź. Wbrew pozorom nie trzeba być kulinarnym ekspertem, aby ją przygotować - to mięso potrzebuje naprawdę niewiele - wystarczy pieprz oraz sól i oczywiście rozgrzana patelnia. Nie można też zapomnieć o wyrazistych dodatkach - do jagnięciny idealnie pasuje aromatyczna pasta z bakłażana oraz chrupiące ziemniaczki.
Przepis dostępny TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej