Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejChociaż jagnięcina nie gości często na naszych stołach, to warto ją wprowadzić do stałego jadłospisu.
To jedno z najzdrowszych mięs dostępnych na rynku - bogate w białko oraz witaminy z grupy B. Jagnięcina jest wyjątkowo krucha i delikatna w smaku, dlatego tak wielu z nas zachwyca się nią na talerzu. Jeśli zastanawiacie się, jak idealnie przyrządzić jagnięcinę, to Michel Moran ma dla Was smaczną podpowiedź. Wbrew pozorom nie trzeba być kulinarnym ekspertem, aby ją przygotować - to mięso potrzebuje naprawdę niewiele - wystarczy pieprz oraz sól i oczywiście rozgrzana patelnia. Nie można też zapomnieć o wyrazistych dodatkach - do jagnięciny idealnie pasuje aromatyczna pasta z bakłażana oraz chrupiące ziemniaczki.
Przepis dostępny TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej