Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejOrganizacja przyjęcia dla większości z nas oznacza wiele godzin spędzonych w kuchni, przez co wizyta gości kojarzy nam się z ogromem pracy do wykonania. Michel Moran zdradza przepis na pyszne i szybkie w przygotowaniu tartinki, które na pewno zasmakują Waszym bliskim.
Tartinki to rodzaj małych, eleganckich i wygodnych kanapek - idealnych na imprezę, gdy przewidujemy zrobić szwedzki stół. Tartinkę przygotowujemy na warstwie pieczywa, podanej zwykle w kształcie kwadratu lub okręgu. Dodatkiem do apetycznej kanapki mogą być wędliny, sery, jaja, ryby oraz różnorodne pasty kanapkowe. Zobaczcie sami, jakie smakami możecie zaimponować swoim gościom!
Przepis dostępny TUTAJ
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej