Sztuka mielenia przypraw
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejSłodko-wytrawna tarta to danie, któremu naprawdę trudno się oprzeć. Andrzej Polan wykorzystał sprawdzone połączenia smaków i przygotował kruche ciasto z wyjątkowo aromatycznym farszem. O tym przepisie warto sobie przypomnieć, zwłaszcza gdy spodziewamy się bardzo głodnych gości.
Kruche ciasto z dodatkiem orzechów włoskich? Tego zapewne jeszcze nie próbowaliście! Andrzej Polan znów zaskakuje, dodając do klasycznych przepisów garść własnych pomysłów. A idealnie wypieczone ciasto dopełni farsz, którego smak urzeknie największego niejadka.
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcejSprawdź, jakie przyprawy stosować do tradycyjnych, polskich zup i nie tylko!
czytaj więcej