Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejRuskie, z jagodami, z truskawkami, kapustą i grzybami albo z mięsem. Polacy po prostu uwielbiają pierogi - niezależnie od tego czy serwujemy je na słodko, czy wytrawnie. Najczęściej gotujemy je lub smażymy, ale Andrzej Polan postanowił połączyć klasykę z nowoczesnością i przygotował pieczone pierogi faszerowane mięsem wołowym i... żurawiną.
Przyrządzając pierogi najczęściej stawiamy na klasyczne dodatki w postaci masła, smażonej cebulki lub skwarek. Tutaj tego nie znajdziemy! Pieczone pierogi zostały wzbogacone o wyjątkowy smak smażonej dyni z żurawiną oraz... sos chrzanowy. Tego połączenia nie można nie spróbować!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej