Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejRuskie, z jagodami, z truskawkami, kapustą i grzybami albo z mięsem. Polacy po prostu uwielbiają pierogi - niezależnie od tego czy serwujemy je na słodko, czy wytrawnie. Najczęściej gotujemy je lub smażymy, ale Andrzej Polan postanowił połączyć klasykę z nowoczesnością i przygotował pieczone pierogi faszerowane mięsem wołowym i... żurawiną.
Przyrządzając pierogi najczęściej stawiamy na klasyczne dodatki w postaci masła, smażonej cebulki lub skwarek. Tutaj tego nie znajdziemy! Pieczone pierogi zostały wzbogacone o wyjątkowy smak smażonej dyni z żurawiną oraz... sos chrzanowy. Tego połączenia nie można nie spróbować!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej