Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejBuraki albo czerwoną kapustę najczęściej podajemy jako dodatek do klasycznego polskiego obiadu, czyli mięsa i ziemniaków. Kolejny raz Andrzej Polan postanowił nas zaskoczyć i skomponował zupełnie nowe danie ze składnikami, których wcześniej nigdy nie widywaliśmy na jednym talerzu.
Makaron to typowo włoski produkt, który przyrządzamy na wiele sposobów. Jednak rzadko zdarza się, abyśmy serwowali go w typowo polskiej wersji. Popularne świderki w towarzystwie buraków, czerwonej kapusty i kindziuka bez wątpienia podbiją niejedno głodne podniebienie!
Przepis i video z programu znajdziecie TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej