Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejJak wyglądają gołąbki, które najczęściej przygotowujemy we własnych domach? Bez wątpienia są pełne pysznego, dobrze doprawionego farszu z ryżu i mielonego mięsa. Jednak tym razem Andrzej Polan postanowił przełamać klasyczną, znaną powszechnie recepturę i proponuje nam oryginalne gołąbki z... dorsza.
Tradycja tradycją, ale czasem warto pokusić się o małe zmiany, szczególnie w kwestii naszych kulinarnych przyzwyczajeń. W końcu nikt nie zabroni nam przygotować gołąbków w zupełnie nowym wydaniu. W kuchni "Doradcy Smaku" wariacja na temat tradycyjnego polskiego dania przeszła najśmielsze oczekiwania! Okazało się, że dorsz w towarzystwie odpowiednio dobranych dodatków idealnie komponuje się z... sałatą i pieczonymi winogronami!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej