Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPolska kuchnia ziemniakiem stoi. A dziś został nie tylko nafaszerowany, ale i podany z chłodnikiem pomidorowym. Sprawdźcie sami.
Nasz rodzimy ziemniak pojawia się najczęściej w daniach głównych, sałatkach, zupach, a nawet w kolacjach. Uwielbiamy jego smak i pewnie niejedno z nas przyznałoby się od razu, że nie wyobraża sobie polskiej kuchni bez tego wspaniałego dodatku. A że wiosna już w pełni to i młodych ziemniaków dostatek. Dlatego też warto skorzystać z sezonowych produktów i przygotować dla domowników coś pysznego. Dziś polecam faszerowane pastą rybną i zapiekane ziemniaczki. Do tego polska wariacja na temat gazpacho – czyli chłodnik pomidorowy. Zestaw dla niejednego miłośnika ziemniaczków.
Jedno jest pewne - ziemniaki należy cenić i zestawiać zawsze z doborowym towarzystwem.
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej