Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPolska kuchnia ziemniakiem stoi. A dziś został nie tylko nafaszerowany, ale i podany z chłodnikiem pomidorowym. Sprawdźcie sami.
Nasz rodzimy ziemniak pojawia się najczęściej w daniach głównych, sałatkach, zupach, a nawet w kolacjach. Uwielbiamy jego smak i pewnie niejedno z nas przyznałoby się od razu, że nie wyobraża sobie polskiej kuchni bez tego wspaniałego dodatku. A że wiosna już w pełni to i młodych ziemniaków dostatek. Dlatego też warto skorzystać z sezonowych produktów i przygotować dla domowników coś pysznego. Dziś polecam faszerowane pastą rybną i zapiekane ziemniaczki. Do tego polska wariacja na temat gazpacho – czyli chłodnik pomidorowy. Zestaw dla niejednego miłośnika ziemniaczków.
Jedno jest pewne - ziemniaki należy cenić i zestawiać zawsze z doborowym towarzystwem.
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej