Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPizza to jedno z tych dań, które dzięki dodatkom może całkowicie zmienić swój smak. Dziś udowodnimy, że siła smaku dobrej pizzy nie tylko leży w jej cieście, ale i w odpowiednim doborze składników.
Pizza Polana charakteryzuje się po pierwsze świetnym ciastem, a po drugie białą kiełbasą, pieczonym schabem wieprzowym, rodzynkami, papryczką pepperoni i dużą ilością sera – bo dobra pizza musi mieć na wierzchu ser. Czy nie brzmi to intrygująco? Przyrządzając tę oryginalną pizzę w domowym zaciszu pamiętajcie, że gwarancją jej dobrego przygotowania jest wypiekanie jej w bardzo wysokiej temperaturze – najlepiej jak będziecie mieli specjalny kamień do wypiekania pizzy. Nie zapomnijcie także o dodatku aromatycznych ziół takich jak na przykład oregano, z pewnością podbije jeszcze smak i aromat naszej domowej pizzy. Z wieprzowiną idealnie komponuje się także kminek mielony.
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej