Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejJeśli jesteście prawdziwymi fanami faszerowanego mięsa to ten przepis Andrzeja Polana przypadnie Wam do gustu. Co powiecie na zrazy wołowe z borowikami i knedlami? Brzmi niesamowicie i tak też smakuje!
Zrazy w połączeniu z borowikami i plasterkami słoniny są niezwykle apetyczne i kuszące. Koniecznie wykonajcie wołowinę według sposobu pokazanego przez Andrzeja Polana. Mięso potrzebuje być dobrze doprawione, dlatego, aby nadać mu wyrazisty charakter wystarczy użyć Przyprawy do wołowiny Prymat. Dzięki niej każdy kęs zrazów będzie posiadał niesamowity smak i aromat.
Jeśli macie ochotę na odrobinę szaleństwa przygotujcie do mięsa knedle ze śliwkami. Będą stanowić wspaniałe dopełnienie dania, które na długo zapadnie Wam w pamięci!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej