Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJeśli jesteście prawdziwymi fanami faszerowanego mięsa to ten przepis Andrzeja Polana przypadnie Wam do gustu. Co powiecie na zrazy wołowe z borowikami i knedlami? Brzmi niesamowicie i tak też smakuje!
Zrazy w połączeniu z borowikami i plasterkami słoniny są niezwykle apetyczne i kuszące. Koniecznie wykonajcie wołowinę według sposobu pokazanego przez Andrzeja Polana. Mięso potrzebuje być dobrze doprawione, dlatego, aby nadać mu wyrazisty charakter wystarczy użyć Przyprawy do wołowiny Prymat. Dzięki niej każdy kęs zrazów będzie posiadał niesamowity smak i aromat.
Jeśli macie ochotę na odrobinę szaleństwa przygotujcie do mięsa knedle ze śliwkami. Będą stanowić wspaniałe dopełnienie dania, które na długo zapadnie Wam w pamięci!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej