Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW polskiej kuchni jest taki przysmak, który można jeść zarówno z kotletem schabowym jak i żeberkami. Oczywiście mowa o ziemniakach! Dziś Andrzej Polan zaprezentował je w nieco innym wydaniu i podał z kabanosami.
Faszerowane ziemniaki można przygotować na wiele sposób. Swój ulubiony pomysł na ich przyrządzenie zdradził Andrzej Polan w kolejnym odcinku programu Doradca Smaku. Wystarczy, że w swojej kuchni macie paprykę, kabanosy, cebulę oraz przyprawę do ziemniaków Prymat, a już po chwili będziecie mogli delektować się tym pysznym obiadem.
Tak podane ziemniaki stanowią smaczną odmianę klasycznego obiadu. Smacznego!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej