Aktualności

Doradca Smaku V: Ziemniaki zapiekane z kabanosem i papryką, odc. 18

W polskiej kuchni jest taki przysmak, który można jeść zarówno z kotletem schabowym jak i żeberkami. Oczywiście mowa o ziemniakach! Dziś Andrzej Polan zaprezentował je w nieco innym wydaniu i podał z kabanosami. 

Faszerowane ziemniaki można przygotować na wiele sposób. Swój ulubiony pomysł na ich przyrządzenie zdradził Andrzej Polan w kolejnym odcinku programu Doradca Smaku. Wystarczy, że w swojej kuchni macie paprykę, kabanosy, cebulę oraz przyprawę do ziemniaków Prymat, a już po chwili będziecie mogli delektować się tym pysznym obiadem.

Tak podane ziemniaki stanowią smaczną odmianę klasycznego obiadu. Smacznego!

Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl

 

 

Więcej aktualności

Zarządzaj plikami cookies