Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejJeśli lubicie proste, lecz niebanalne rozwiązania, to ten przepis przypadnie Wam do gustu. Andrzej Polan proponuje, abyście przyrządzili dla swoich domowników zawijańca z wołowiną. Jest to smaczna alternatywa dla tradycyjnych gołąbków. Zobaczycie sami – będzie szybko i łatwo, ale też pysznie.
Sekret niesamowitego smaku tego dania tkwi w farszu. Wśród jego składników znajdują się m.in. pomidory, ryż, rodzynki i wołowina. Brzmi ciekawie, prawda? A to dopiero początek! Tak powstały farsz koniecznie trzeba doprawić np. Przyprawą do wołowiny Prymat, która podkreśli jego smak i nada mu niezwykły aromat, a następnie otulić parzonymi liśćmi kapusty.
Czy wiesz, że… zawijańce równie dobrze smakują z jogurtem greckim? Z powodzeniem zastępuje on klasyczny sos pomidorowy, którym najczęściej polewane są standardowe gołąbki.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej