Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejStek – jedni uwielbiają, inni nie potrafią przekonać się do skosztowania częściowo krwistego mięsa. Jednak to tych pierwszych jest coraz więcej, zwłaszcza wśród mężczyzn. Miłośnicy dobrej jakości wołowiny doceniają jej niezastąpiony smak i z szacunkiem podchodzą do produktu, któremu oprócz pieprzu i soli niewiele potrzeba.
Koneserzy uważają, że mocne wysmażenie steka to jego zmarnowanie. Musimy pamiętać, że przygotowanie i obróbka cieplna wołowiny zależy od naszych własnych upodobań, dlatego osoby nieprzekonane mogą spróbować polędwicę czy rostbef w mniej krwistej wersji. Andrzej Polan tym razem zdecydował się na antrykot, który w jego autorskiej wersji smakuje znakomicie.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej