Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejStek – jedni uwielbiają, inni nie potrafią przekonać się do skosztowania częściowo krwistego mięsa. Jednak to tych pierwszych jest coraz więcej, zwłaszcza wśród mężczyzn. Miłośnicy dobrej jakości wołowiny doceniają jej niezastąpiony smak i z szacunkiem podchodzą do produktu, któremu oprócz pieprzu i soli niewiele potrzeba.
Koneserzy uważają, że mocne wysmażenie steka to jego zmarnowanie. Musimy pamiętać, że przygotowanie i obróbka cieplna wołowiny zależy od naszych własnych upodobań, dlatego osoby nieprzekonane mogą spróbować polędwicę czy rostbef w mniej krwistej wersji. Andrzej Polan tym razem zdecydował się na antrykot, który w jego autorskiej wersji smakuje znakomicie.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej