Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejStek – jedni uwielbiają, inni nie potrafią przekonać się do skosztowania częściowo krwistego mięsa. Jednak to tych pierwszych jest coraz więcej, zwłaszcza wśród mężczyzn. Miłośnicy dobrej jakości wołowiny doceniają jej niezastąpiony smak i z szacunkiem podchodzą do produktu, któremu oprócz pieprzu i soli niewiele potrzeba.
Koneserzy uważają, że mocne wysmażenie steka to jego zmarnowanie. Musimy pamiętać, że przygotowanie i obróbka cieplna wołowiny zależy od naszych własnych upodobań, dlatego osoby nieprzekonane mogą spróbować polędwicę czy rostbef w mniej krwistej wersji. Andrzej Polan tym razem zdecydował się na antrykot, który w jego autorskiej wersji smakuje znakomicie.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej