Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCiasta mogą mieć dodatki w postaci różnych kremów, kolorowych galaretek albo maku. Jednak dziś głównym składnikiem deseru przygotowanego przez Andrzeja Polana były sezonowe owoce.
Wszyscy zwolennicy jabłek, gruszek i śliwek będą zachwyceni, ponieważ taki deser to prawdziwa poezja smaków i aromatów. Dodatkową zaletą tej pyszności jest to, że jej wykonanie jest dziecinnie łatwe. Wszystko czego potrzebujecie to ciasto francuskie, owoce oraz budyń waniliowy. Przyda się również ziele angielskie mielone oraz cynamon Prymat. Ciasto będzie jeszcze bardziej kuszące i aromatyczne z dodatkiem właśnie tych przypraw. Uważacie, że każdy deser powinien być słodki? Jeśli tak, to dodajcie do owoców cukier puder.
Deser z pysznych polskich owoców można jeść dosłownie na okrągło, ponieważ jest bardzo smaczny i wręcz rozpływa się w ustach.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej