Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPrezentowany przepis w tym odcinku spodoba się wszystkim, którzy lubią łączyć różne smaki. Polędwiczka wieprzowa to mięso delikatne i soczyste, a z dobrze dobranymi dodatkami smakuje rewelacyjnie. Poznajcie pomysł Andrzeja Polana na ciekawe i bardzo smaczne przyrządzenie mięsa!
Polędwiczka z programu była podana z ogórkiem i jeżynami. Takie zestawienie obiadowe przełamuje klasyczne przygotowanie tego mięsa. Smak potrawy dopełnia tymianek, rozmaryn oraz gałka muszkatołowa Prymat. Ciekawym sposobem na doprawienie polędwiczki jest wcześniejsze oprószenie deski do krojenia przyprawami i dokładne obtoczenie wieprzowiny w ziołach. Jeżyny, jako dodatek do mięsa sprawdzają się idealnie. Dzięki tym owocom poznacie polędwiczkę w zupełnie nowej odsłonie, która na pewno przypadnie Wam do gustu!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej