Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrezentowany przepis w tym odcinku spodoba się wszystkim, którzy lubią łączyć różne smaki. Polędwiczka wieprzowa to mięso delikatne i soczyste, a z dobrze dobranymi dodatkami smakuje rewelacyjnie. Poznajcie pomysł Andrzeja Polana na ciekawe i bardzo smaczne przyrządzenie mięsa!
Polędwiczka z programu była podana z ogórkiem i jeżynami. Takie zestawienie obiadowe przełamuje klasyczne przygotowanie tego mięsa. Smak potrawy dopełnia tymianek, rozmaryn oraz gałka muszkatołowa Prymat. Ciekawym sposobem na doprawienie polędwiczki jest wcześniejsze oprószenie deski do krojenia przyprawami i dokładne obtoczenie wieprzowiny w ziołach. Jeżyny, jako dodatek do mięsa sprawdzają się idealnie. Dzięki tym owocom poznacie polędwiczkę w zupełnie nowej odsłonie, która na pewno przypadnie Wam do gustu!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej