Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejDzisiaj proponujemy danie inspirowane kuchnią grecką. Zapiekanka ze szpinakiem, zielonymi i czarnymi oliwkami, suszonymi pomidorami w cieście filo.
Pyszna zapiekanka podana z sałatką z pomidorów ze świeżymi ziołami jest propozycją, która może być daniem na lunch lub kolację z przyjaciółmi. Mistrz Robert Sowa poleca ten przepis: z prostych składników możemy wyczarować smakowitą zapiekankę. Listę składników i sposób przygotowania znajdziecie tutaj.
Zapraszamy do oglądania IX sezonu Doradcy Smaku! Od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 na kanale TVN.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej