Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejOto propozycja na proste w przygotowaniu i sycące danie wegetariańskie, czyli potrawka z fasoli czerwonej, cukinii, grzybów i papryki z dodatkiem zielonych i czarnych oliwek.
Pachnąca potrawka z warzyw i grzybów to danie wegetariańskie, które zostało doprawione bardzo ostrym pieprzem cayenne idealnie pasującym do dań z dodatkiem fasoli. Chef Robert Sowa podaje potrawkę z dodatkiem aksamitnego sera burrata, pistacji i świeżych liści bazylii. Pyszności!
Link do przepisu na potrawkę jest tutaj.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej