Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejOto propozycja na proste w przygotowaniu i sycące danie wegetariańskie, czyli potrawka z fasoli czerwonej, cukinii, grzybów i papryki z dodatkiem zielonych i czarnych oliwek.
Pachnąca potrawka z warzyw i grzybów to danie wegetariańskie, które zostało doprawione bardzo ostrym pieprzem cayenne idealnie pasującym do dań z dodatkiem fasoli. Chef Robert Sowa podaje potrawkę z dodatkiem aksamitnego sera burrata, pistacji i świeżych liści bazylii. Pyszności!
Link do przepisu na potrawkę jest tutaj.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej