Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejTatar ze świeżego pstrąga tęczowego z pikantnymi dodatkami – pyszna i wykwintna przystawka.
Chef Robert Sowa zamarynował filet pstrąga tęczowego w soli ziołowej i oliwie. Potem połączył go między innymi z suszonymi pomidorami, kaparami, cebulą i pikantnymi ogóreczkami konserwowymi. Danie dzięki dodatkom zyskało bardziej wyrazistą nutę. Taką smakowitą przystawkę możecie przygotować korzystając z tego przepisu.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej