Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejTatar ze świeżego pstrąga tęczowego z pikantnymi dodatkami – pyszna i wykwintna przystawka.
Chef Robert Sowa zamarynował filet pstrąga tęczowego w soli ziołowej i oliwie. Potem połączył go między innymi z suszonymi pomidorami, kaparami, cebulą i pikantnymi ogóreczkami konserwowymi. Danie dzięki dodatkom zyskało bardziej wyrazistą nutę. Taką smakowitą przystawkę możecie przygotować korzystając z tego przepisu.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej