Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejDzisiaj propozycja na przyrządzenie szlachetnego i pysznego mięsa jakim jest polędwica wołowa. Zazwyczaj towarzyszy jej sos bearneński lub pieprzowy… A jak przygotował ją Robert Sowa?
Najpierw polędwica została zamarynowana w pikantnej musztardzie rosyjskiej, tymianku, pieprzu kolorowym, czosnku, a potem upieczona. Zamiast sosu chef Robert Sowa przyrządził mus z suszonych pomidorów, marynowanego czosnku, kaparów i orzeszków piniowych. Dla zaostrzenia smaku całego dania, dodał chrzan jabłkowy. Przepis i instrukcja przyrządzenia tego dania jest tutaj.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej