Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejJak jeszcze można przyrządzić, popularną na polskich stołach, polędwiczkę wieprzową? Sprawdźcie poniższy przepis, który przygotował chef kuchni Robert Sowa.
Polędwica wieprzowa, zamarynowana w miodzie i zapieczona pod aromatyczną skorupką z orzechów, grzybów i cebulki, podana na soczewicy z pomidorami doprawionej pachnącym cząbrem, to wersja na obiad lub kolację. Przepis na to danie znajduje się tutaj.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej