Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJak jeszcze można przyrządzić, popularną na polskich stołach, polędwiczkę wieprzową? Sprawdźcie poniższy przepis, który przygotował chef kuchni Robert Sowa.
Polędwica wieprzowa, zamarynowana w miodzie i zapieczona pod aromatyczną skorupką z orzechów, grzybów i cebulki, podana na soczewicy z pomidorami doprawionej pachnącym cząbrem, to wersja na obiad lub kolację. Przepis na to danie znajduje się tutaj.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej