Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejJak jeszcze można przyrządzić, popularną na polskich stołach, polędwiczkę wieprzową? Sprawdźcie poniższy przepis, który przygotował chef kuchni Robert Sowa.
Polędwica wieprzowa, zamarynowana w miodzie i zapieczona pod aromatyczną skorupką z orzechów, grzybów i cebulki, podana na soczewicy z pomidorami doprawionej pachnącym cząbrem, to wersja na obiad lub kolację. Przepis na to danie znajduje się tutaj.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej