Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym razem kulinarna inspiracja z Mazur – placki ziemniaczane w towarzystwie świeżo wędzonego pstrąga, twarożku ze szczypiorkiem i czarnego kawioru.
Chef Robert Sowa przygotował ciekawą wersję tradycyjnych placków ziemniaczanych – zamiast mąki użył otrąb pszennych i płatków owsianych. Dzięki temu placki są lżejsze i bardziej kruche. Dodatek twarożku ze szczypiorkiem, wędzonej, delikatnej ryby i czarnego kawioru niezwykle uszlachetnia to danie. Dziesiąty odcinek Doradcy Smaku, w którym możecie obejrzeć przepis, znajduje się tutaj.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej