Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejZupa porowo-ziemniaczana z wędzonym pstrągiem – niezwykle proste, ale bardzo apetyczne danie. Jeśli lubicie zupy, ten przepis jest dla Was!
Oto propozycja na zupę krem z porów i ziemniaków. Ważnymi akcentami tego dania są dodatki: twaróg doprawiony słodką czerwoną papryką i białym pieprzem, kawałki wędzonego pstrąga i świeże kiełki jarmużu. Przepis na tę zupę jest tutaj.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, w telewizji TVN.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej