Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejCo przygotować na lunch lub obiad? Wytrawną wersję kaszy jaglanej z grzybami leśnymi, szynką i warzywami!
Chef Robert Sowa proponuje przyrządzić kaszę jaglaną w wersji wytrawnej. Do kaszy dodaje kurki, szynkę, por, groszek zielony. Potrawa została doprawiona słodką papryką wędzoną i pieprzem ziołowym, dzięki czemu zyskała głębszy i bardziej wyrazisty smak. Przepis na to danie znajduje się pod tym linkiem.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, w telewizji TVN.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej