Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejDzisiejszy przepis jest dedykowany wielbicielom pieczonych mięs. Karczek wieprzowy z winną sałatką z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów.
Chef Robert Sowa zamarynowaną w słodko-ostrej musztardzie czeskiej i miodzie karkówkę, upiekł i podał na grzankach pełnoziarnistego chleba. Do tego przygotował sałatkę z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów. W tym daniu bardzo ważne są dodatki – chrzan i chrupiący chips z boczku wędzonego, dlatego ich nie pomijajcie. Jeśli spodobało Wam się danie, klikajcie po przepis.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, w telewizji TVN.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej