Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejDzisiejszy przepis jest dedykowany wielbicielom pieczonych mięs. Karczek wieprzowy z winną sałatką z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów.
Chef Robert Sowa zamarynowaną w słodko-ostrej musztardzie czeskiej i miodzie karkówkę, upiekł i podał na grzankach pełnoziarnistego chleba. Do tego przygotował sałatkę z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów. W tym daniu bardzo ważne są dodatki – chrzan i chrupiący chips z boczku wędzonego, dlatego ich nie pomijajcie. Jeśli spodobało Wam się danie, klikajcie po przepis.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, w telewizji TVN.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej