Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejDzisiejszy przepis jest dedykowany wielbicielom pieczonych mięs. Karczek wieprzowy z winną sałatką z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów.
Chef Robert Sowa zamarynowaną w słodko-ostrej musztardzie czeskiej i miodzie karkówkę, upiekł i podał na grzankach pełnoziarnistego chleba. Do tego przygotował sałatkę z natki pietruszki, ogóreczków i pomidorów. W tym daniu bardzo ważne są dodatki – chrzan i chrupiący chips z boczku wędzonego, dlatego ich nie pomijajcie. Jeśli spodobało Wam się danie, klikajcie po przepis.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, w telewizji TVN.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej