Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPanko to zdrowsza alternatywa dla bułki tartej. Jest przygotowana z dość dużych płatków chleba, co sprawia, że kotlety z dodatkiem panko są niezwykle chrupiące, a przy tym dietetyczne!
Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania mięs, owoców morza, warzyw, ryb czy serów. Idealnie sprawdza się do smażenia na głębokim tłuszczu, a produkty przygotowane w tej panierce są chrupiące i mniej kaloryczne.
Robert Sowa w programie "Doradca Smaku" przygotował indyka w azjatyckiej panierce panko oraz pyszną włoską sałatkę. To danie główne jest idealne dla osób, które poszukują pomysłów na potrawy z mięsem z indyka.
Przepis na to danie znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej