Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPanko to zdrowsza alternatywa dla bułki tartej. Jest przygotowana z dość dużych płatków chleba, co sprawia, że kotlety z dodatkiem panko są niezwykle chrupiące, a przy tym dietetyczne!
Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania mięs, owoców morza, warzyw, ryb czy serów. Idealnie sprawdza się do smażenia na głębokim tłuszczu, a produkty przygotowane w tej panierce są chrupiące i mniej kaloryczne.
Robert Sowa w programie "Doradca Smaku" przygotował indyka w azjatyckiej panierce panko oraz pyszną włoską sałatkę. To danie główne jest idealne dla osób, które poszukują pomysłów na potrawy z mięsem z indyka.
Przepis na to danie znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej