Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejTym razem chef Robert Sowa proponuje przyrządzenie burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów.
Burgery z mięsa wołowego wszyscy znamy. W dzisiejszym odcinku Doradcy Smaku zobaczymy, jak można przyrządzić burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów. Do tego bułeczka, pikantny serek śmietankowy i szpinak. Reszta składników pozostaje klasyczna, czyli: czerwona cebula, pomidor, ogórek konserwowy i ser gouda. Lista niezbędnych składników i sposób przygotowania znajduje się tutaj.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, na kanale TVN.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej