Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejGrillowany ser kozi podawany na grzankach z brioszki z figą i konfiturą z gorzkiej pomarańczy. Takie klasyczne danie przygotował w 17. odcinku Doradcy Smaku chef Robert Sowa.
Ser kozi dobrze się łączy ze słodkimi smakami – karmelizowaną figą i konfiturą z gorzkiej pomarańczy. Jednak aby przełamać tę kompozycję, chef Robert Sowa proponuje podać ser w towarzystwie sałatki ze świeżych kiełków słodkiego groszku, marynowanych buraczków i słonych orzeszków ziemnych. Przepis na te pyszności jest tutaj.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej