Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJak inaczej można przyrządzić dorsza? Oto przepis na proste, ale pyszne danie rybne, które chef Robert Sowa podał z sałatką z tagliatelle ze świeżego ogórka.
Zamarynowane polędwiczki z dorsza zostały zapieczone pod kruszonką z panko i płatków migdałowych. Tak upieczona rybę można podać na niezwykle świeżej i pachnącej sałatce z tagliatelle ogórka, imbiru marynowanego i liści kolendry. Przepis znajduje się tutaj.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej