Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejDzisiejszy odcinek jest odpowiedzią na poszukiwanie nowych propozycji dań śniadaniowych z jajek. Zamiast tradycyjnej jajecznicy lub omleta można przyrządzić jajka zapiekane w awokado.
Przed Wami przepis na jajka zapiekane w awokado z serem pleśniowym doprawione białym pieprzem. Jako dodatek chef Robert Sowa przygotował szpinak z cebulką, czosnkiem i pomidorami z tymiankiem, gałką muszkatołową oraz chrupiąca grzanką. Przepis znajduje się po tym linkiem.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej