Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPieczony antrykot z kością z sałatą z dodatkiem świeżych kurek, pomidorków koktajlowych i pora.
Chef Robert Sowa zamarynował antrykot z kością w oliwie, sosie sojowym i musztardzie sarepskiej. Mięso obsmażył i upiekł. Do dania głównego przyrządził sałatę ze świeżymi kurkami, pomidorkami koktajlowymi i porem. Pyszne kruche mięso to idealna propozycja na uroczysty obiad. Przepis na to antrykot jest tutaj.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej