Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPieczony antrykot z kością z sałatą z dodatkiem świeżych kurek, pomidorków koktajlowych i pora.
Chef Robert Sowa zamarynował antrykot z kością w oliwie, sosie sojowym i musztardzie sarepskiej. Mięso obsmażył i upiekł. Do dania głównego przyrządził sałatę ze świeżymi kurkami, pomidorkami koktajlowymi i porem. Pyszne kruche mięso to idealna propozycja na uroczysty obiad. Przepis na to antrykot jest tutaj.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej