Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPieczony antrykot z kością z sałatą z dodatkiem świeżych kurek, pomidorków koktajlowych i pora.
Chef Robert Sowa zamarynował antrykot z kością w oliwie, sosie sojowym i musztardzie sarepskiej. Mięso obsmażył i upiekł. Do dania głównego przyrządził sałatę ze świeżymi kurkami, pomidorkami koktajlowymi i porem. Pyszne kruche mięso to idealna propozycja na uroczysty obiad. Przepis na to antrykot jest tutaj.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej