Aktualności

Doradca Smaku IV: Sum w śmietanie z domowymi chipsami, odc. 30

Jedliście kiedyś suma? Jeśli nie, a obawialiście się, że ta ryba Wam nie posmakuje, koniecznie musicie spróbować tego przepisu. Sos z borowików, wina i śmietany idealnie podkreśli smak potrawy, a domowe chipsy z ziemniaków będą ciekawym uzupełnieniem. 

Zamiast suma można oczywiście przyrządzić inną rybę, natomiast warto spróbować właśnie ją ze względu na jej wyjątkowy smak. Tak przygotowaną potrawę najlepiej podać w gorących naczyniach żaroodpornych, które dodatkowo wzmocnią efekt.

Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl

Więcej aktualności

Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie ze sklepu/naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności. Zapoznaj się z informacjami od administratora Dowiedz się więcej

Ok, rozumiem