Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcej
W polskiej kuchni ryb jemy stosunkowo mało, a jeśli już to najbardziej lubimy pstrąga i łososia. Jeśli pstrąg, to najlepiej zapiekany z warzywami, albo po prostu z pietruszką i masłem. Pstrąg ma delikatny smak, który przełamany słodyczą rodzynek i intensywnym smakiem kaparów będzie smakował wyśmienicie. Musztarda doda nutki pikanterii.
Tak przygotowany farsz nakładamy na rozłożone płaty pstrąga w dużej ilości. Następnie przygotowujemy sos z porów - na patelni pory są ostrzejsze, dlatego dodajemy białego wina, które wyciszy tę ostrość. Na koniec dodajemy śmietany, która dodatkowo złagodzi smak.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej