Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejQuiche to rodzaj tarty - niezwykle aromatycznej i wytrawnej. W oryginalnej francuskiej wersji bazuje na kruchym i słonym cieście. Tym razem Robert Sowa przygotował quiche z delikatnego ciasta filo.
Tym razem śródziemnomorskie smaki zdominują quiche. Ze szpinaku, sera feta, suszonych pomidorów, oliwek i kaparów Roberta Sowa stworzył farsz do klasycznego, francuskiego dania.
Przepis na quiche znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej