Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPesto to zielony sos, pochodzący z włoskiej Genui. Jego podstawowym składnikiem jest bazylia. Ale nikt nie powiedział, że nie można go modyfikować. Robert Sowa przygotował naprawdę aromatyczne pesto z pieczonej papryki. To idealnym uzupełnieniem wszelkich dań makaronowych.
Czerwona papryka, suszone pomidory i prażone orzeszki pinii znakomicie ze sobą korespondują. W programie "Doradca Smaku express" Robert Sowa pokazuje, jak sprytnie upiec paprykę, żeby była jeszcze bardziej aromatyczna. Tą potrawą bez wątpienia podbijecie serca wszystkich fanów kuchni śródziemnomorskiej.
Więcej znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej