Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym razem czeka na nas prawdziwe śniadanie mistrzów w wydaniu Roberta Sowy. Koniecznie spróbujcie chrupiących grzanek ze szpinakiem i półgęskiem.
Półgęsek to wędlina z wędzonej w naturalnym dymie piersi gęsi. Dawniej serwowany na staropolskich dworach szlacheckich. Dziś pojawia się na naszych talerzach dość rzadko.
Dajmy mu szansę i stwórzmy z niego coś pysznego! W końcu czasem warto sięgnąć po coś luksusowego nawet w zaciszu własnego domu :). Robert Sowa doskonale wie, jak przyrządzić z jego udziałem prawdziwe śniadanie mistrzów. Kombinacja kilku prostych składników da znakomity efekt końcowy. Nie wierzycie – spróbujcie sami.
Przed przygotowaniem grzanek ze szpinakiem i półgęskiem skorzystajcie z pomocnych porad:
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej