Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejGazpacho to tradycyjna hiszpańska zupa, która nie wymaga gotowania i jest podawana na zimno. Do przygotowania tego lekkiego dania potrzebujemy niewiele - surowe warzywa i kilka aromatycznych dodatków. I tym razem Robert Sowa zdradzi kilka trików, które sprawią, że pyszne gazpacho zrobimy w niecały kwadrans!
W czwartek, 18 maja, na antenie TVN pojawił się kolejny odcinek "Doradca Smaku express", w którym poznaliśmy przepis na znaną hiszpańską zupę - idealną na letnie dni. W programie szef kuchni zaprezentował, jak sprawnie usunąć gniazda nasienne z papryki i ogórka oraz zdradził prosty sposób na przywierania sera do tarki. Oglądajcie koniecznie kolejne odcinki!
Przepis oraz video znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej