Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejFrittata przywędrowała do nas z Włoch i Hiszpanii. Jej przygotowanie jest bardzo proste i zarazem szybkie. Możecie serwować ją na obfite śniadanie lub kolację i eksperymentować z dodatkami.
Wspaniała krewna jajecznicy i omletu – zwykle podawana z warzywami. Tym razem wzbogacona smakiem cukinii, pomidorów i sera feta. Uwieńczona sałatką z rukoli i orzeszków pinii. Nie tylko brzmi, ale i smakuje wspaniale. Nie zapomnijcie doprawić tej potrawy jajecznej, np. zaostrzając jej smak pieprzem białym oraz ziołami prowansalskimi, które dodadzą frittacie smaku kuchni śródziemnomorskiej.
Jeśli nie macie w domu specjalnej formy, możecie frittatę zapiec na patelni.
Przepis i video znajdziecie TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej