Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKolejny tydzień niesie ze sobą nowe wyzwania kulinarne. Tym razem to Bydgoszcz gości „Ugotowanych”.
Pierwsze kolacje należą do Magdaleny Wandiuk i Krzysztofa Metzlera. Ona – asystentka notariusza, on – kelner w restauracji jednego z bydgoskich hoteli. Ona interesuje się filozofią Wschodu i uwielbia porządek. Czy taka też będzie jej kolacja – wyważona? Krzysztof z kolei uwielbia życie na krawędzi – trenuje spacery na linie. U niego sprawdzimy, czy kolacja wywoła dreszczyk wśród gości i kto okaże się niekwestionowanym mistrzem sucharów…
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku o 20.50. W niedzielę o godz. 17.00 obejrzeć możemy skrót wszystkich kolacji z całego tygodnia.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej