Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejWłaścicielami zielonogórskiej Namaste India są Monika i Anu. Polsko-hinduskie małżeństwo poznało się pięć lat temu w pracy na statku pasażerskim w Stanach. Gdy zaoszczędzili trochę pieniędzy, postanowili otworzyć swoją własną restaurację. W rodzinnym mieście Moniki hinduskie jedzenie okazało się strzałem w dziesiątkę. Ale jak wiadomo czasem słońce, czasem ... niestety deszcz. Po kilku dobrych miesiącach przyszedł kryzys i młode małżeństwo musiało poszukać tańszej lokalizacji. Padło na deptak. Miejsce wydawałoby się idealne, jednak klientów nie przyciąga. W nowym miejscu klimat Indii zaginął. Jest pusto, cicho, duszno, a do tego jeszcze drogo. Monika wierzy, że jedyną osobą, która może odczarować jej restaurację, ale także i rodzinę jest Magda Gessler. Tym razem znana restauratorka nie tylko będzie musiała uzdrowić lokal, ale również relacje między małżonkami. Czy ta bollywoodzka historia ma szansę na kolorowe zakończenie?
Archiwalne odcinki programu są dostępne na www.tvnplayer.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej