Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcej
Przepych i prawdziwy rozmach, to cechy, które niewątpliwie charakteryzują restaurację o uroczej nazwie „Boczek i Spółka”, zlokalizowaną w dolnośląskim Jelczu-Laskowicach. Oryginalnie urządzone wnętrze, bogata karta dań, której czołową pozycją jest dietetyczna… pizza, to chyba mało. Lokal cierpi na brak gości i pilnie potrzebuje rewolucji.
Z wykształcenia psycholog, z zamiłowania restaurator. Pan Robert postanowił otworzyć własny lokal, ponieważ chciał wykorzystać tam zawodowe doświadczenie. Design lokalu jest inspirowany stylem znanych restauratorów, a w karcie dań znajdziemy głównie włoskie potrawy, takie jak pizze, czy też makarony w różnych wariantach smakowych. Niestety goście chyba nie docenili spójnej i przemyślanej w założeniu Roberta koncepcji prowadzenia restauracji. Lokal świeci pustkami, a znudzony brakiem zajęcia zespół wdaje się we wzajemne utarczki. Zrozpaczony właściciel przyznaje się do porażki nie tylko jako restaurator, ale przede wszystkim jako psycholog. Narzeka, że „nie ma zespołu tylko grupę ludzi” i potrzebuje pomocy znanej restauratorki, która będzie mogła ocenić, czy można z nimi stworzyć restaurację. Czy ,,Kuchenne rewolucje” będą w stanie pomóc Panu Robertowi?
„Kuchenne Rewolucje" na antenie TVN co czwartek o 20.50. Zaraz potem możecie oglądać nowy format "Kuchenne Rewolucje Powroty" na TVNplayer.pl - zobaczcie jak radzą sobie restauracje, które znacie z poprzednich sezonów.
Więcej o programie znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej