Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejWszyscy znamy chłodnik z botwinką, tymczasem w tym odcinku Robert Sowa pokazuje, jak przyrządzić chłodnik na kefirze z awokado.
Świeżości temu daniu dodają zielony ogórek, natka kolendry i pomidory, a pikantności - ziarna czarnuszki. Podajcie do tego chłodnika chrupiące bagietki z pomidorem i oliwą oraz twarożek. Danie jest idealne na ciepłe letnie dni. Klikajcie po PRZEPIS.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej