Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejWszyscy znamy chłodnik z botwinką, tymczasem w tym odcinku Robert Sowa pokazuje, jak przyrządzić chłodnik na kefirze z awokado.
Świeżości temu daniu dodają zielony ogórek, natka kolendry i pomidory, a pikantności - ziarna czarnuszki. Podajcie do tego chłodnika chrupiące bagietki z pomidorem i oliwą oraz twarożek. Danie jest idealne na ciepłe letnie dni. Klikajcie po PRZEPIS.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej