Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW sobotę 8 marca będzie można kupić dziennik "Polska. The Times" z książką "Romans kulinarny. 25 niezwykłych potraw, które połączyły dwoje ludzi". Jej autorami są Robert Sowa, szef kuchni warszawskiego hotelu Jan III Sobieski oraz Beata Kierzkowska.
Od początku tego tygodnia w dziennikach "Polska. The Times" pojawiają się autopromocyjne zapowiedzi dziennika
z książką. We wszystkich wydaniach lokalnych oraz ogólnopolskim dodatku "Męska rzecz”" i "Uroda i Styl", a także
w Gazecie Wrocławskiej, Głosie Wielkopolskim, Dzienniku Zachodnim, Dzienniku Łódzkim, Gazecie Krakowskiej i Dzienniku Bałtyckim można zobaczyć reklamy, promujące wydanie specjalne
Ponadto wydaniu dzienników z książką Roberta Sowy i Prymatu będzie towarzyszyła bardzo silna kampania telewizyjna, wspierającej wydanie "Romansu Kulinarnego". Przez cały piątek, 7 marca w spotach będzie się pojawiać okładka książki z logo Prymatu.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej