Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPlacki ziemniaczane to nie tylko specjalność polskiej kuchni. Są także uwielbiane na Węgrzech, gdzie nazywa się je langoszami i podaje najczęściej z masłem czosnkowym, śmietaną z cukrem czy serem i szynką.
Placki ziemniaczane możemy przyrządzać na różne sposoby. Polakom najczęściej smakują z dodatkiem gęstego i treściwego gulaszu. W kuchni Andrzeja Polana tym razem sięgniemy po tradycyjny przepis na węgierskie langosze i jak zawsze nieco go urozmaicimy. Drożdżowo-ziemniaczane placki z dodatkiem aromatycznych pomidorów, przyprawionych idealnym duetem: bazylią i oregano, to doskonały pomysł na obiad dla całej rodziny!
Przepis i video z programu znajdziecie TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej