Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPodobno indyk do Polski trafił ze Stanów Zjednoczonych. Jednak to tutaj przyrządza się go znacznie częściej niż za oceanem, gdzie obecnie serwowany jest od wielkiego święta. I bardzo dobrze, że polubiliśmy się z indykiem, bo nasze zdrowie na pewno na tym nie straci - w końcu indyk jest mięsem szczególnie docenianym przez osoby dbające o szczupłą sylwetkę!
Tym razem Andrzej Polan zdradza, jak smacznie przygotować całego indyka. W końcu coraz chętniej sięgamy po chude mięso. Nie możemy jednak zapomnieć o kilku ważnych kwestiach, aby przyrządzany przez nas indyk nie był przesadnie suchy. To danie jest również doskonałym pomysłem na obiad lub uroczystą kolację, jeśli odpowiednio go przygotujemy będzie nie tylko zdrowy, ale i niezwykle smaczny. W tym odcinku przekonacie się, że pieczony indyk w słodko-ostrym sosie smakuje znakomicie!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej