Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejGdy aura za oknem nie sprzyja, warto przygotować obiad, który będzie rozgrzewający i bardzo sycący. W dzisiejszym odcinku Andrzej Polan zaprezentował barszcz ukraiński.
Porcja tej pysznej zupy to prawdziwa witaminowa bomba, ponieważ zawiera jabłko, marchew, seler i buraki. Wszystkie warzywa korzenne zostały drobno pokrojone w zapałki, a następnie podsmażone w towarzystwie kapusty kiszonej. Smak dania został podkreślony zielem angielskim, liściem laurowym oraz cząbrem Prymat. Tak dobrane przyprawy stworzyły danie, które nie tylko pięknie pachniało, ale też doskonale smakowało.
Wszyscy zwolennicy potraw o mocnym i wyrazistym smaku będą bardzo zadowoleni! Śmiało możecie dodać łyżkę chrzanu śmietankowego do barszczu. Dzięki niemu danie będzie intensywniejsze.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej