Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejZespół Afromental doskonale radzi sobie na scenie i na listach przebojów. A jak członkowie zespołu poradzili sobie w kuchni Roberta Sowy?
Po czujnym okiem Roberta żaden talent nie zginie. Jak się okazało chłopcy mają nie tylko talent do muzyki, ale i do kuchni. Ekipa gotująca była liczna, wiec nie mogło zabraknąć też wielu dań. Robert Sowa na przystawkę zaproponował danie prosto ze słonecznej Hiszpanii - krewetki ze szpinakiem i groszkiem zielonym. Na rozgrzanie w jesienny poranek Sowa zaserwował aromatyczną zupę krem z marchewki z marynowanym imbirem i świeżą kolendrą, a na drugie danie - marynowaną jagnięcinę w przyprawie do steku. Oprócz tego na stole znalazła się też lekka sałatka i kanapeczki - wszyscy zgłodnieli na widok tych wspaniałości kulinarnych, także prowadzący - Kinga i Bartosz.
Fragment odcinka oraz przepisy można znaleźć TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej